Sidste Nyt

Den 29. juni 2022

SOMMERFERIE

Jeg holder sommerferie i uge 29-31, hvor jeg svarer på sms og mail sporadisk og ellers vender tilbage, når ferien er slut. Der er MEGET travlt i disse uger og i ugen lige før og lige efter ferien, er der stort set ikke flere tider tilbage, så det skal være snart, hvis du skal nå at ha sommer fusser inden…

Den 1. juni 2022

Det er længe siden, jeg  har skrevet her på siden, men vi har haft travlt i efteråret, vinteren og foråret, så nu er FURisk fodpleje og velvære flyttet i nye lokaler – på samme adresse på Fur. Klinikken er blevet stor og lys og venlig at komme ind i og forandringen er blevet taget rigtigt godt imod. Der er nu plads til, at der kan foregå andre ting, end fodbehandlinger og der er stille lukket op for MEDITATIONER– i første omgang  videreføres Shine meditationer, som er startet i CPU i Viborg, hver den 1. onsdag i måneden kl. 16.30. Alle kan være med og det er i første omgang gratis. Du kan læse om shine på facebook her. Senere på året er det planen, at der indimellem, skal være meditationer om aftenen og jeg håber, der er interesse for det.

Den 9. august 2021

SÅ blev det hverdag igen og der er gang i den her efter ferien. Det er starten på det 7. år på Fur og 3. år i Breum – som tiden dog flyver… når man er i godt selskab 🙂

Det er dejligt at være i gang igen og få kunder i klinikken og de første par uger er allerede godt booket op, men du er naturligvis velkommen til at kontakte mig, hvis du har brug for eller blot lyst til en fodbehandling eller andet, så finder vi tid til det.

Hjemme hos os på Fur ligger vi lidt i byggerod og gårdspladsen, indkørsel og indgang er derfor lidt “spændende” at se på – jeg beklager, men det bliver godt igen – SÅ godt, for vores nye bygninger kommer også til at rumme FURisk fodpleje og velvære og jeg glæder mg til at få nye rammer til fodplejen og andre – og måske nye – spændende ting. Vi må se, hvad tiden bringer… 😉

I Breum, hvor jeg føler mig godt taget imod og har et godt team med Dorthe (Salon Casmir) og Berit (Kraniosakral terapi), er jeg stadig primært på mandage og her er naturligvis også plads til nye kunder, så har du brug for, eller bare lyst til, at få fodbehandling eller andet, så er du naturligvis også her velkommen til at kontakte mig.

Den 23. juni 2021

Så blev det Skt. Hans og her hos os skal vi hygge med bål og snobrød i aften.

Det kører nu deruda med især fodbehandlinger, men også andre behandlinger er der interesse for og det er jo dejligt. Nu heldigvis uden mundbind, men desværre stadig med “pas”. Jeg håber snart det får en ende med det.

Vejret viser sig fra sin gode side i disse dag og snart er det tid til  SOMMERFERIE. Klinikken er derfor  LUKKET i uge 29-31 – fra den 17. juli indtil den 9. august 2021

Der er allerede booket godt op i ugerne op til og efter, men der er stadig få tider tilbage, så kom bare frisk, så må vi se, om ikke vi kan få det til at passe.

Der kommer lidt flere englekort i butikken snart, så der bliver lidt flere at kigge på og vælge imellem – HUSK: du må altid gerne trække eller få trukket et kort, når du kommer til fodbehandling, hvis du har lyst.

OG så er der STORE planer, når vi når til 2022, nogle af dem kender jeg slet ikke endnu, men der er “noget” på vej. Jeg begynder nok at løfte sløret hen sidst på efteråret eller først på vinteren, når det bliver lidt mere konkret.

JEG ØNSKER ALLE EN RIGTIG GOD OG VARM SOMMER og håber at se rigtigt mange til fodpleje og velvære i min lille klinik.

Den 1. april 2021

Endelig…. og det er ikke en aprilsnar .

Klinikken genåbner den 6.apil 2021.

Vær opmærksom på regeringens lovkrav om mundbind/visir og fremvisning af dokumentation på en negativ Coronatest, som er højst 72 timergammel eller Coronapas, når du kommer til en behandling.

Hvis du er fritaget/undtaget for mundbind/visir og/eller coronapas, respekterer jeg dette du skal naturligvis ikke dokumentere noget. Husk at informere mig om dette, hvis det er tilfældet. TAK.

Jeg glæder mig til at se dig.

Den 1. januar 2021

SÅ blev det 2021… Hvilket år, vi har lagt bag os  – det har været lidt vildt – med nedlukning af klinikken i 2 omgange i marts-april og nu igen fra den 21. december og foreløbig til og med den 17. januar 2021. Jeg håber – sikkert lidt naivt – at det holder og at 2021 bliver året, hvor vi hver især får lov til selv at bruge vores sunde fornuft og vurdere og vælge, hvad vi synes, er forsvarligt og hvordan vi kan gribe situationen an – året, hvor angsten slipper sit tag i os og hele verden.

2020 blev året, hvor jeg – på trods af omstændighederne i vores samfund – fik modet til at give slip på mit faste arbejde med 2 dage på kontoret på Fur Bryghus. Jeg har holdt meget af mit arbejde der, men nu blev det tid. Tid til at slippe sikkerheden og gå “all in” i FURisk fodpleje og velvære her i 2021. Det får jeg så ikke lige mulighed for at komme i gang med fra starten, så jeg håber, det kommer til at gå rigtigt godt resten af året… det er da LIDT spændende. men jeg glæder mig VILDT til at hellige mig det, jeg virkelig holder af:
At give velvære i fødder og resten af kroppen på alle mine dejlige kunder. Jeg håber at se rigtigt mange i det nye år.

2020 blev også året, hvor Engle- og visdomskort for alvor kom ind i klinikken – og sidst på året også disse smukke lotusstager. Jeg blev forhandler af produkter fra Fønix Musik. Det er mest disse kort i mange udgaver og lotusstager, jeg har på lager, men  jeg har mulighed for at købe alt hjem fra Fønix Musik, så det er bare at sige til, hvis der er noget, du lige mangler derfra. Du kan klikke på linket og se udvalget.

Jeg har også planer om nye tiltag i det nye år, men det skal lige finde sin plads og det bliver sikkert også “det muliges kunst”, så jeg vil vente med at løfte sløret for dette til senere på året.

Med ønsker om et lyst og dejligt nyt år 2021 – fri for angst og fuld af håb. Håber vi ses snart.

HUSK: SMILET STARTER I FØDDERNE

Den 14. november 2020

Tiden går og pludselig er det snart jul…

Men ikke endnu, så der er stadig god tid til at få fødderne klargjort til juleferien.

Jeg sluttede pr. 1 november mit ekstra job på Fur Bryghus og vil nu hellige mig mit virke i FURisk fodpleje og velvære på fuld tid på Fur og i Breum, så det skulle gerne give lidt luft i de travle perioder fremover. Jeg glæder mig til mere tid og overskud til det jeg holder af, nemlig først og fremmest at gøre en forskel for dig og dine fødder og velvære.

På sigt håber jeg, at det kan give overskud til flere nye aktiviteter i mit virke.
Foreløbig er der kommet lidt mere til salg fra Fønix Musik: Lotusstager, flere englekort og Kalender 2021 fra Louise Hay – “you can do it”. Håber I tager vel imod.

HUSK der er flere ting at vælge imellem til kalender-, jule- eller andre gaver – kom gerne og kig – dog kun åbent efter aftale.

Den 28. juni 2020

Det er lidt for længe siden med nyt herfra. Er forlængst i gang igen efter Corona-nedlukning, det blev heldigvis ikke så længe – den 20. april var jeg igang igen 😉 – dejligt at se kunder igen og får styr på alle fusserne, der var blevet forsømt 😉. Det  har været en travl tid efterfølgende – dejligt.

Nu nærmer sommerferien sig og klinikken holder lukket både på Fur og i Breum i ugerne 29-32😉 (13.juli-7.august).
Der er IKKE mange tider tilbage inden og de første tider efter ferien er også optaget og det er jo dejligt.  Jeg håber naturligvis, at få tid til alle, der har/får brug for det, det er jo altid “det muliges kunst” 😉

Jeg håber at se rigtigt mange af jer (igen) efter ferien – jeg starter op den 10. august i Breum og den 11. august på Fur.
Foreløbig er det mandage i Breum og tirsdage og fredage på Fur. Men ring eller skriv, hvis du har andre ønsker, så finder vi nok ud af det.

GOD SOMMER TIL ALLE 😊

Den 23. marts 2020

Så er der meldt ud fra regeringen igen og alle klinikker skal holde “Corona lukket” for behandlinger, foreløbigt indtil efter påske den 13. april. Jeg savner allerede alle jer dejlige kunder og håber ikke, at det hele trækker yderligere ud, men vi må jo se og  hver især gøre alt, hvad vi kan for at forsøge at standse smittespredning og passe på hinanden. Jeg håber snart vi ses igen.

Det er dog muligt at købe gavekort eller diverse produkter se her ; f.eks. lækre bambusstrømper, cremer, neglelak, homøoptatisk medicin  eller det sidste nye – englekort – efter aftale og ved betaling med mobile pay
– send besked, ring eller sms på 4041 2585

Her i denne Corona-tid og som noget nyt, er det muligt at få trukket et engle – eller visdomskort pr. telefon for kun kr. 50,- hvor du får kortenes vejledning og min tydning af kortet (gratis ved efterfølgende køb af et kortsæt) – ring eller skriv og hør nærmere og aftal tidspunkt og betaling.

Den 1. marts 2020

Det har været et ønske LÆNGE og nu er det endeligt blevet:
Engle- og visdomskort til salg hos FURisk fodpleje og velvære.
– foreløbig disse smukke 5, men hvis der er andre ønsker, så sig blot til.
Du kan trække et kort, mens du får ordnet dine fødder – spørg blot…

Livets Visdom
Engle-Terapi Orakelkort
Feernes Orakelkort

 

Lysets Vogtere
Engle og Forfædre

Spørg efter pris eller se på:
https://fonixmusik.com/dk/main/living/visdomkort 

FURisk fodpleje og velvære er nu forhandler af forskelligt fra Fønix Musik, så sig til hvis der er noget, du ikke kan leve uden, så får jeg det hjem til dig, hvis det er muligt.

Den 26. februar 2020

Flot artikel om vores lille trekløver i Huset Casmir i Breum i Salling Avis den 26. februar 2020 side 38… – se her

Velværedag i Huset Casmir den 15. marts 2020 kl. 13-17

Kontakt Dorthe i Casmir Hair, hvis du vil være med  tlf. 97576100 i åbningstiden.

Hold øje med facebook for indhold.

Den 20. december 2019

Jeg vil gerne ønske alle min kunder, nye og gamle og andre interesserede, en rigtig dejlig jul og et godt nytår.

Det har været et travlt og dejligt år i FURisk fodpleje og velvære med mange glade og skønne kunder, mange nye og heldigvis også rigtigt mange der kommer igen og igen. Det er dejligt, at så mange vælger at komme regelmæssigt og få plejet fødder, da det giver rigtigt meget velvære i hele kroppen – og så er det jo skønt at få passet sine fødder og få dem smurt og få lidt (eller meget) fodmassage… Der er også en del, der har fundet vej til nogle af de andre behandlinger, jeg tilbyder – og til homøopatien – og det er jo også skønt.
Året har jo også budt på åbning af en “satelitklinik”  hos Dorthe i Casmir Hair Style på Klostervej 10 i Breum (se nedenunder) og der er også ved at være en del skønne kunder, der har fundet vej og jeg håber naturligvis, at der kommer endnu flere i 2020. Jeg vil elske at passe jeres fødder i Salling også.

Sidst men ikke mindst: Der kommer en lille prisstigning i 2020 (se priserne her) og jeg håber naturligvis stadig at se jer alle og mange flere i 2020.

Den 23. juni 2019

NYT: Fra 1. september 2019 i Breum

DET ER GANSKE VIST: Fra den 1. september er jeg også at finde hver mandag hos Casmir Hair Style , Klostervej 10 i Breum

På Fur er (næsten) alt ved det gamle og det er fortsat muligt, som vanligt, at få kærlig behandling af fusserne her.

Tidsbestilling er begge steder nødvendig: ring eller send sms på 40 41 25 85.

Jeg glæder mig til at se nye som “gamle” kunder og ønsker en dejlig sommer

OBS:

Alle tider er optaget indtil et par uger efter ferien 😉

Ferielukket i uge 30-32.

Der er ledige tider igen fra den 26. august.

Den 13. juni 2019

FERIE… SELVOM DET ER I GOD TID, så er det alligevel tid til at få styr på føddernes stand inden ferien.

Jeg holder ferie i uge 30-32, men der er allerede nu fuldt booket fra den 24. juni og frem til ferien. Så hvis du skal have fødderne gjort sommerklar, så er sidste chance og ledige tider mandag den 17. og tirsdag den 18. juni. Du er velkommen til at ringe eller skrive og bestille en tid.

Der er ledige tider igen fra den 12. august.

FURisk fodpleje og velvære ønsker alle en god sommer.

Den 1. marts 2019

FORÅRET ER PÅ VEJ og det er på tide at få fundet fødderne frem og se på, hvordan de har det. Er dine fødder forårsklar ?  Ønsker du hjælp til forårsklargøring af dine fødder, er du naturligvis velkommen til at bestille en tid.

Det er også ved at være tid til at få smidt “vinterpelsen” på benene. Her kan du få vokset benene, så de blive fine og glatte:
Jeg anbefaler at starte med hårfjerning på benene tidligt på året, hvis du skal være klar, når sommeren sætter ind. Du kan købe en vokspakke til 3 gange voksbehandling med ca. 3-4 ugers mellemrum. Herved får man fat i hårene så snart de vokser ud af hårsækken, hvor der er to til tre hår i hvert sit vækststadie.

NYHED:
Nu kan du få fjernet uønsket hårvækst på hage og bryn og overskæg, med voks/ pincet. Det foregår med et mild og effektiv vokssystem der giver et tilfredsstillende og langvarigt resultat – se her

Den 13. december 2018

Julen nærmer sig og  det er ved at være sidste chance for fodbehandling inden jul, men du kan stadig nå at køb gaven til en du har kær. F.eks. et gavekort til fodpleje, lækre bambus-, sports- eller støttestrømper, lækre cremer – både ansigt-, fod- og andet creme, neglelak mm. Kom og kig – åbent efter aftale.
Det er ikke LUKSUS, det føles bare sådan.

GLÆDELIG JUL OG GODT NYTÅR TIL JER ALLE  – jeg håber vi ses…

Den 9. september 2018

Så er sommerferien forlængst forbi, sommeren gå på hæld og det er ved at blive efterår. Fødderne skal  igen pakkes ind i fodtøj og det er stadig – eller måske især nu – vigtigt, at de føles smidige og lækre. Det er ikke LUKSUS, det føles bare sådan.

Se også de andre behandlinger, som tilbydes i FURisk fodpleje og velvære. Ikke mindst kan homøopatien hjælpe med f.eks. at se lyset her i den mørke tid eller hjælpe med at finde søvnen, når tankemylderet eller andet forstyrrer den. Dette er blot et par eksempler på mulighederne…

Vi ses hos FURisk fodpleje og velvære

Den 2. august 2018

Jeg holder ferie i uge 32-34

Der er stadig ledige tider tilbage lige efter ferien den 28/8 og 3-4/9

Mails, sms og beskeder besvares sporadisk og ellers efter ferien

God  sommer og ferie til alle

Sommerhilsner fra Conni